Energylandia opent voor het eerst ook in de winter

Het Poolse pretpark Energylandia zal dit jaar voor het eerst in de winter ook de poorten openen. Het park organiseert van 26 november tot 23 december Energylandia Winter Kingdom. Naast de vele attracties die het park rijk is, kan je er dan ook de Kerstman ontmoeten en zal er gezorgd worden voor extra animatie.

 

Het zomerseizoen van het Poolse pretpark Energylandia loopt dit jaar tot en met 31 oktober. Maar het park zal dit jaar voor het eerst heropenen in de winter. Hiermee wil het park naar eigen zeggen tegemoet komen aan de wens van de vele bezoekers, men organiseert dan Energylandia Winter Kingdom. Dit winterse evenement zal plaatsvinden van 26 november tot en met 23 december.

Tijdens dit winter event wordt het park omgetoverd tot een winterwonderland. Naast een kleine kerstmarkt zullen er doorheen het hele park plekjes voorzien worden om op te warmen. Speciale verlichting en aankleding moeten de bezoekers in een echte kerststemming brengen. Ook is er een speciaal showprogramma voor de kerstperiode, inclusief een grote kerstparade.

Vorig jaar stond dit evenement ook al op de planning, maar dat is toen niet kunnen doorgaan vanwege de coronacrisis. Dit jaar zal het park dan eindelijk wel kunnen openen in de winter, waarbij nagenoeg alle attracties zullen geopend zijn.

 

Bron en foto: Energylandia