Studio 100 viert haar 25ste verjaardag in Plopsaland De Panne

Studio 100 bestaat dit jaar 25 jaar, een verjaardag die ze niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 11 september wordt er een leuk feest georganiseerd in Plopsaland De Panne. Er wordt een festival overdag georganiseerd voor kinderen, ‘s avonds zijn er optredens gepland voor +16 jarigen.

 

Studio 100 bestaat 25 jaar en wil dit vieren met een groot feest. Dit feest zal doorgaan in Plopsaland De Panne. Het pretpark waar een heleboel figuren van Studio 100 tot leven komen en hun eigen attractie en/of gebied hebben. Er staan op die dag heel wat feestelijke activiteiten gepland.

Overdag zijn er optredens en meet & greets gepland met al je favoriete helden. Je kan er optredens verwachten van onder andere K3, Samson & Marie, Nachtwacht, Mega Mindy, Plop en Piet Piraat. Uiteraard zullen Bumba en Maya de bij er ook zijn. Volgens de website zullen er ook heel wat oude bekenden langskomen. Uiteraard zijn alle attracties die dag ook open.

Vanaf 19 uur is het park alleen toegankelijk voor +16 jarigen. Ook nu zijn alle attracties geopend en wordt er in het park nog een feestje gebouwd. Op de zogenaamde Studio 100 KNT editie zal de Burgemeester uit Samson & Gert optreden samen met enkele vrienden. Wie dat zijn, is niet bekend. Op de site staat er wel vermeld dat je je jeugdjaren opnieuw zal kunnen beleven. De avond wordt afgesloten met een nostalgische Studio 100 Afterparty.

Tickets kosten € 45 per evenement. Dit wil zeggen wanneer je overdag wil komen je € 45 zal moeten betalen maar ook wanneer je s ’avonds wil komen zal je nog eens € 45 moeten neerleggen. Parking kost € 12,50.

 

Bron en foto: Studio 100