Nieuwe attractie Solstorm in opbouw bij Tivoli Friheden

Het Deense pretpark Tivoli Friheden maakt zich klaar om te heropenen op 1 april, onder strenge voorwaarden. Ondanks de coronacrisis investeert het park in een nieuwe attractie. Deze nieuwigheid zal de naam Solstorm dragen en inzittenden doen rondtollen.

 

Tivoli Friheden zal de deuren heropenen op 1 april, maar moet dat doen onder strenge voorwaarden die opgelegd worden door de overheid. De voorwaarden zijn alvast geen grapje, zo moet iedere bezoeker een negatieve coronatest kunnen voorleggen die maximum 72 uur oud is.

Nieuw voor dit jaar wordt de attractie Solstorm. Deze attractie zal de bezoekers meenemen op een planeet die rond de zon draait. Het gaat om een Mini Breakdance-attractie van attractiebouwer SBF Visa Group.

 

 

De attractie werd opgebouwd en getest in het park.

 

Bron en foto’s: Tivoli Friheden