Park Tivoli zet in op oliebollen, bratwurst en churros

Deze winter is de Smulhoek van Park Tivoli als Take Away speciaal geopend voor iedereen die zin heeft in lekkers. Of je nu in de buurt woont, aan het wandelen of fietsen bent of gewoon langs komt rijden, je bent van harte welkom. In de Take Away kun je o.a. terecht voor oliebollen, bratwurst, churros, erwtensoep, warme en koude drankjes, frites en snacks.

 

Ook rijkelijk gegarneerde salades en uitgebreide gourmetschotels zijn in de Take Away te verkrijgen. Alle salades en schotels zijn minimaal 1 dag van tevoren te bestellen.

Tijdens de openingstijden van de Take Away is de winkel van Park Tivoli geopend voor snoep en leuke (Sint & Kerst) cadeautjes zoals knuffels, auto’s en poppen en nog veel meer.

Oliebollen ACTIE: 12 heerlijke oliebollen voor slechts € 10,-

De Take away is te vinden naast de kassa van Park Tivoli en is geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.30 uur.

Het bestellen van salades, gourmetschotels of oliebollen kan tijdens de openingstijden van de Take Away telefonisch op 024-6844444. Buiten openingstijden of voor vragen kan gemaild worden naar info@tivolisboscafe.nl. Kijk voor meer informatie en de menukaart op www.tivolisboscafe.nl