Slagharen organiseert Western Wish Fall

De bladeren kleuren goudgeel en de warme trui wordt weer aangetrokken: de herfst is begonnen! Ruim vier weken lang organiseert Attractie- & Vakantiepark Slagharen een nieuw herfstprogramma. Centraal staat de levensgrote wensboom op het grote Fonteinplein. Jong en oud kunnen hierin wensen ophangen. Om alle wensen en dromen te beschermen, wordt er nieuw straatentertainment – waaronder een Farmer en Vogelverschrikkers ingeschakeld. Farmer Frank vertelt ontroerende en spannende verhalen over het Wilde Westen en het leven op de prairie.

Slagharen-directeur Dave Storm: „Na 15 jaar Miracle of Lights was het tijd voor iets nieuws. In deze bijzondere tijden, waarin het besef van de waarde van het samenzijn centraler staat dan ooit, heeft iedereen wel iets moois te wensen. Daarbij willen we graag wensen laten uitkomen en zo onze positieve bijdrage leveren”. Iedere week wordt er een wens uit de boom gehaald, die Slagharen in vervulling laat gaan. Van wensen zoals een foto met Randy & Rosie, een ontmoeting met een favoriete influencer of luchtballon varen. Vanaf vandaag kunnen wensen ook alvast online worden ingediend via www.slagharen.com/westernwishfall

Vanaf 9 oktober tot en met 8 november wordt Slagharen tijdens de Western Wish Fall verrijkt met prachtige herfstkleuren, lampjes en wensen. Naast alle verhalen van Farmer Frank kan er worden deelgenomen aan leuke herfstactiviteiten, een kindvriendelijke spookspeurtocht of een lampionnenoptocht. Uniek in de herfst is het schaatsen op de ijsbaan in Winter Western Village. Naast deze extra activiteiten presenteren we tot twee keer per week tijdens de Wild West Nights heerlijke grillgerechten, fijne beats van een dj en diverse attracties die langer geopend blijven.

 

Verdere informatie en de openingskalender zie: www.slagharen.com/westernwishfall