Happy Halloween in Amusementspark Tivoli

Tijdens Happy Halloween kan je van 17 t/m 25 oktober 2020 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Het pretpark is tijdens deze dagen omgetoverd in Halloweensfeer en dagelijks kun je genieten van Toffi’s Show en Freeks Griezelshow. Ook kunnen bezoekers in het park (tegen betaling) terecht voor Heksenveertjes (hair feathers), ‘griezelige’ glitter tattoos en schmink. Verder is er regelmatig griezelig straatentertainment verspreid over het park. Uiteraard wordt ook in het entertainment rekening gehouden met de corona maatregelen.

 

Freeks Griezelshow

Tijdens Freeks Griezelshow kan meegedanst worden de meeste ‘gruwelijke’ hits en daarnaast zijn er diverse spelrondes waarmee griezelig leuke prijzen gewonnen kunnen worden.
Let op: op 19 en 20 oktober is er geen Freeks Griezelshow.

 

Maak jezelf griezelig mooi

Tijdens Happy Halloween kunnen kinderen zichzelf griezelig mooi maken (tegen betaling). Zo kunnen ze hun haren versieren met Heksenveertjes (hair feathers) in diverse kleurtjes, met of zonder grizzly print. Ook zijn er ‘griezelige’ glitter tattoos zoals heksen, spoken, doodskoppen en nog veel meer engs. En als ze er helemaal griezelig uit willen zien, dan kunnen ze zich als een echte griezel laten schminken.

 

Toffi’s Show

Tijdens Toffi’s Show wil Toffi zijn zusje Tiffi met een mooie taart verrassen. In ‘Bakkerij Tivoli’ maken ze er echter een potje van. Zal het lukken de taart op tijd klaar te krijgen? Een leuke, feestelijke show voor jong en oud.

 

Meet & Greet

Tiffi & Toffi zijn tijdens Halloween regelmatig in het park te vinden en tijdens een Meet & Greet kunnen bezoekers uiteraard met ze op de foto. Natuurlijk wel op gepaste afstand.

Het entertainmentprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of aanpassingen in de corona maatregelen

 

Amusementspark Tivoli is in de herfstvakantie van 17 t/m 25 oktober 2020 dagelijks geopend van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur.

 

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl/halloween