Fotoalbum: Six Flags Fiesta Texas- juni 2017

Het coronavirus wist de wereld op korte termijn erg hard te veranderen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer reizen als nooit tevoren, maar ondertussen blikken we graag terug op de verschillende reizen die er de afgelopen jaren gemaakt zijn geweest. Vandaag gaan we op pad met Rudy en nemen we jullie mee op reis naar een overzeese bestemming.

 

Six Flags Fiesta Texas:

Six Flags Fiesta Texas ligt zoals de naam doet vermoeden in de Amerikaanse staat Texas. Rudy bezocht het park een jaar voor de opening van Wonder Woman Golden Lasso Coaster, een spectaculaire single rail rollercoaster van RMC. Wat het pretpark zo typerend maakt is de gigantische rots flank waartegen het gebouwd is.

Six Flags Fiesta Texas heeft 10 rollercoasters, daarvan zitten er enkele speciale tussen. Zo heb je Iron Rattler, een hybride achtbaan van RMC die gebouwd werd op deze speciale rots flank. Dit geeft een zeer unieke ervaring. Goliath is een Inverted Coaster van B&M, Boomerang is een shuttle coaster van Vekoma en Batman The Ride is een 4D Coaster van S&S.

Superman Krypton Coaster is een Floorless Coaster van B&M die een snelheid bereikt van 112,7 km/u, 51,2 meter hoog is en 6 keer overkop gaat. Poltergeist is een gelanceerde looping coaster van Premier Rides die een snelheid bereikt van 96,6 km/u en 4 keer overkop gaat.

Verder staan er in het park nog een vrijevaltoren, een waterattractie met grote splash boten, een rapid river, een reuzenrad, starflyer en heel wat andere leuke attracties. Maar ook het grote waterpark mag natuurlijk niet vergeten worden.