Waterspeelpark Splesj breidt uit met speeleiland

Het Nederlandse zwembad Waterspeelpark Splesj breidt uit met een gloednieuw speeleiland genaamd Turtle Island. Het park deelde enkele tekeningen en een bouwupdate.

 

Het wordt voor de kleinsten een groot speelplezier in Waterspeelpark Splesj. Het park zal in 2020 uitbreiden met een speeleiland in de vorm van een aangespoeld piratenschip. Het eiland zal spuitkanonnen, glijbanen en diverse watervallen bevatten. Rondom het eiland is er een mogelijkheid om in het ondiepe water pootje te baden.

Waterspeelpark Splesj

Waterspeelpark Splesj is op 18 km van het Nederlandse Breda te vinden op het Molecaten Park in Hoeven en opent vanaf 1 juli terug de deuren. Het park heeft 7 spectaculaire waterglijbanen en een adventure minigolf.

 

Bron en foto’s: Splesj