UK Trip 2019: Dag 12 – Chessington World of Adventures

Tijdens deze tijden van corona nemen we jullie graag mee naar vorig jaar, toen we nog wel gewoon naar onze geliefde pretparken konden gaan. In april 2019 gingen 4 echte credithunters op jacht in het Verenigd Koninkrijk. Benjamin, Jos, Lennert en Jonathan trokken er 13 dagen op uit om de grootste en kleinste pretparken van het land onveilig te maken.

 

Op de twaalfde dag van onze trip bezochten we Chessington World of Adventures. Daarna gingen we ook op ontdekkingstocht op de Bank Holiday Fun Fair in London Blackheath.

 

Chessington World of Adventures:

Chessington World of Adventures Resort is een Engels themapark, dierentuin en hotelcomplex in Chessington, ongeveer 19 km ten zuidwesten van het centrum van Londen. Het complex werd in 1931 geopend als Chessington Zoo. Het themapark, met meer dan 40 attracties, is nu eigendom van Merlin Entertainments na de fusie met The Tussauds Group in 2007. Het park nam in 2016 afscheid van de iconische Darkride Bubbleworks, om in hetzelfde gebouw de Darkride Gruffalo River Ride Adventure te openen.

 

Bank Holiday Fun Fair:

De Bank Holiday Fun Fair vindt plaats in Blackheath, een buitenwijk van London. De kermis van 2019 ging door van 4 april tot en met 22 april. Tijdens ons bezoek waren er 3 rollercoasters present. De Dreamy Dragon van Narvenka Noyce, de Family Coaster van Swaley Manning en de Runaway Train van George Freeman & Grace Castle.