Nieuwe themazone voor Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen

Het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen zal dit jaar een nieuwe attractiezone openen met Karls Emaillewerke. In deze zone staan een klimparcours en een interactieve attractie te wachten tot de coronacrisis voorbij is en de kinderen er zich weer kunnen uitleven.

 

Met Karls Emaillewerke opent het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen een nieuwe zone met meerdere attracties. Voorlopig staan de attracties nog afgedekt in het park tot dit weer zal heropenen, want momenteel is enkel het boerderijgedeelte en de confituurverkoop geopend.

Karls Emaillewerke is een zone met als grootste attracties een interactieve draaimolen, gebouwd door Technical Park. Speedition is een zogenaamde Sidecar attractie waarbij je zelf kan kiezen of je omhoog of omlaag gaat.

Verder vind je in de zone een groot klimparcours. Aan de gebouwen in de zone wordt momenteel nog de laatste hand gelegd.

 

Bron en foto’s: Karls Erlebnis-Dorf