Fotoverslag: Op wereldreis naar Water Kingdom in India

In deze tijden van corona, waar internationaal reizen niet meer zo vanzelfsprekend is, kijken we graag terug naar tijden waarin dit nog wel de normaalste zaak van de wereld was. We maakten van de lockdown gebruik om ons parkoverzicht verder uit te breiden naar meer dan 500 verschillende parken, verspreid over meer dan 30 landen wereldwijd.

 

Vandaag keren we terug in de tijd. We volgen Zolex Robin mee op reis door India. Ditmaal bezoeken we het waterpark Water Kingdom dat in het Essel World Resort gelegen is. Dit waterpark is erg groen en staat vol met palmbomen en andere beplanting.

Er zijn verschillende grote imposante decorstukken geplaatst in de vorm van olifanten en zijn er ook piramides terug te vinden. Verder zijn er baden met bepaalde visjes waar je in kan ontspannen. Er zijn ook verschillende waterslides, een lazy river en een wildwaterbaan.