Fotoverslag: Op wereldreis naar Six Flags Mexico

In deze tijden van corona, waar internationaal reizen niet meer zo vanzelfsprekend is, kijken we graag terug naar tijden waarin dit nog wel de normaalste zaak van de wereld was. We maakten van de lockdown gebruik om ons parkoverzicht verder uit te breiden naar meer dan 500 verschillende parken, verspreid over meer dan 30 landen wereldwijd.

 

Vandaag keren we terug in de tijd. We volgen Zolex Robin mee op reis door Mexico. Ditmaal bezoeken we Six Flags Mexico. Six Flags Mexico is het grootste pretpark van Mexico en wordt uitgebaat door de bekende Amerikaanse pretparkgroep Six Flags.

Dit pretpark heeft naast haar attracties en rollercoasters ook dolfijnen in het park, wat ongebruikelijk is voor een Six Flags-pretpark. Een van de bekendste achtbanen van het park is Medusa Steel Coaster, een hybride achtbaan van Rocky Mountain Construction. Een andere spectaculaire achtbaan is Superman el Último Escape. Dit is een hypercoaster van Morgan die 67 meter hoog is, 1.700 meter lang en een snelheid behaalt van 120 km/u.