Kameeltje geboren bij Kasteelpark Born

Goed nieuws tijdens deze sombere dagen waarbij het coronavirus het Nederlandse Kasteelpark Born gesloten houdt. In het park werd onlangs een kameeltje geboren. Op zaterdag 28 maart zag Yasmine namelijk voor het eerst het levenslicht.

 

In het tijdelijk gesloten Kasteelpark Born werd op zaterdag 28 maart het jonge kameeltje Yasmine geboren. Het was de tweede maal op vier jaar tijd dat zo’n gebeurtenis plaatsvond in het park. Dit kameeltje brengt toch wat goed nieuws tijdens de periode dat het park gesloten moet blijven vanwege het coronavirus.

 

 

Kameeltje Yasmine is het dochtertje van moederkameel Zulaika en vader Ali B, waarbij de B voor Born staat. Volgens de richtlijnen van de overheid, om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, is het Kasteelpark t.e.m. 1 juni 2020 gesloten voor alle bezoekers. Het zal dus nog even duren vooraleer we kennis kunnen maken met Yasmine.

 

Bron en foto: Kasteelpark Born