Pretparkboeken: Tales from the Haunted Mansion

Welcome Foolish Mortals, treed binnen in de wereld van the Haunted Mansion, een wereld waar geesten, skeletten & monsters de plak zwaaien. In deze vierdelige boekenreeks maak je kennis met de verhalen achter de wezens uit the Haunted Mansion, allen gebaseerd op de gelijknamige attracties in de Disney parken.

 

Een groepje jongeren, allen met een passie voor griezelverhalen, besluit om een clubje op te richten waarbij verhalen, over geesten & andere buitenwereldse verschijningen, worden verzonnen en met elkaar gedeeld. Op een dag, tijdens één van hun bijeenkomsten, wordt het stadje waarin ze zich bevinden geteisterd door een hevige storm. Buiten ontdekken ze in de mist een gigantisch, gotisch getint, verlaten huis. Ze rapen hun moed bijeen en betreden het huis. Maar niets is wat het lijkt, het pand is allesbehalve verlaten. Al snel maken ze kennis met de mysterieuze bibliothecaris. Hij is tevens de beheerder van deze statige villa & zijn donkere stoffige bibliotheek vol gruwelijke verhalen. Ga op ontdekking doorheen al deze verhalen in deze vierdelige Engelstalige boekenreeks.

Naast de traditionele boeken bestaat er ook een audioversie, deze kan je tegen betaling online downloaden.

 

Foto’s Amazon