Europa-Park: Piraten in zicht!

De darkride Piraten in Batavia gaat deze zomer weer open in Europa-Park. Het Duitse park verspreidde via sociale media een eerste aflevering van een exclusief kijkje achter de schermen van de bouwwerken. In de video wordt er ook meer prijsgegeven over de karakters die de show zullen stelen tijdens een ritje in de vernieuwde darkride.

 

De nieuwe attractie Piraten in Batavia vertelt het verhaal van Bartholomeus van Robbemond. Samen met zijn otter Jopie zoekt hij de legendarische dolk genaamd “De vuurtijger” uit Batavia. In de video zien we beelden van de werkzaamheden, die er volop aan de gang zijn, maar we kunnen ook al een glimp opvangen van Bartholomeus en zijn side-kick.

Ook in de Magic Cinema 4D van Europa-Park zal er bij de start van het seizoen driemaal per dag een kortfilm in 2D vertoond worden die helemaal in het teken staat van Piraten van Batavia. Op deze manier kan het nieuwe verhaal uitgebreider toegelicht worden.

 

Het park is van plan om iedere maand een nieuwe aflevering van “The Making of: Pirates in Batavia” op haar YouTube-kanaal te plaatsen.

De originele darkride werd in 2018 bijna volledig in de as gelegd. Tijdens een ritje ging je als bezoeker in bootje zitten, waarna je door verschillende scènes voer. De rit duurde een flinke zeven minuten.

 

 

 

Bron: Europa-Park