Dino Splash in opbouw bij Holiday Park

In Holiday Park wordt momenteel gewerkt aan de ombouw van Donnerfluss naar Dino Splash. Deze attractie krijgt dit jaar een Jurassic tintje met heel wat bewegende dinosaurussen. Het park deelde onlangs een leuk overzicht van de werken.

 

De in 1984 geopende rapid river van het Duitse Holiday park nabij Hassloch krijgt in 2020 een nieuw thema. Nadat de Plopsa-groep eerder al een Dino Splash opende in Plopsa Coo en Plopsaland De Panne is het dus nu tijd voor een variant in Duitsland.

 

 

Deze Dino Splash zal net iets anders zijn dan de andere exemplaren. Waar in De Panne en Coo een grote vulkaan centraal staat, zal het bij deze versie meer een verlaten dierenpark worden. Inspiratie hiervoor haalde het park in de Zoo van Antwerpen.

 

Wickie zone

Ook elders in het park wordt volop gewerkt. De locatie van de oude Wilde Muis achtbaan Holly’s Wilde Autofarth wordt omgevormd tot een Wickie dorpje, zoals we dat ook kennen uit Plopsaland De Panne. Hier zullen twee nieuwe attracties openen met een Disk’O Coaster en Splash Battle. Verder zal een draaimolen verplaatst worden binnen het park om de zone af te werken. De opening hiervan is gepland voor 2021.

 

Bron en foto: Plopsa