Parc Saint-Paul werkt aan indrukwekkende decoratie Dino DisK’O

Afgelopen seizoen opende het Franse Parc Saint-Paul de Dino DisK’O. Nu dat het park in winterslaap is gegaan, is er ruimte ontstaan om de attractie af te werken met het nodige rotswerk en dinoskeletten.

 

Parc Saint-Paul opende in het begin van de zomer een Disk’O Coaster van de Italiaanse bouwer Zamperla. De attractie werd gebouwd tegenover de boomstamattractie Le Dino Splash die ook al een dinothema heeft. De botsauto’s die voorheen op de locatie stonden verhuisde naar het oosten van het park niet ver van het schommelschip L’Arche de Noé.

 

Op de grote ronde schijf van de attractie werden de klassieke motorachtige zitjes vervangen door dinosaurusjes. In het midden van de schijf komen nieuwe dino’s net uit hun ei. Aan de uiteindes van de attractie was het geraamte al te zien van wat uiteindelijk het rotswerk moest worden. Ondanks dat de attractie nog niet helemaal gethematiseerd was konden bezoekers afgelopen zomer al wel een ritje maken.

Nu dat het park gesloten is, is er tijd om de attractie af te werken. Op foto’s die het park op sociale media deelde zien we rotswerk met kleine beplanting en skeletten van dinosaurussen.

Bron: Parc Saint-Paul