Eerste trackdelen aangekomen voor nieuwe achtbaan Legoland Windsor

In Legoland Windsor zijn de eerste trackdelen aangekomen voor de nieuwe Duplo coaster die in 2020 zal openen. Het gaat om een kinderachtbaan van de Duitse fabrikant Mack Rides die specifiek gericht is op de eerste rollercoaster ervaring van haar bezoekers.

 

Legoland Windsor zal in 2020 een nieuwe achtbaan openen. Deze zal voornamelijk bedoeld zijn voor de jongste bezoekers van het park. De Duplo Dream Coaster, zoals de baan zal heten, zal openen in maart 2020. De achtbaan heeft als doelpubliek kinderen van 2 tot 5 jaar oud. De rollercoaster komt te staan in het Duplo gebied van het park, dat meteen ook gerenoveerd wordt.

 

 

Ondertussen zijn de eerste trackdelen en supports aangekomen waardoor de opening van de achtbaan in maart ruim gehaald moet worden. Duplo Dream Coaster wordt gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides en doet ons het beest denken aan Ba-a-a-Express in het Duitse pretpark Europa-Park die door de zelfde fabrikant gebouwd werd. Duplo Dream Coaster wordt de 3de achtbaan van het park. De laatste geopende achtbaan in Legoland Windsor die nog steeds in werking is dateert al van 1999.

 

Meer foto’s van de bouwwerken kan u hier terug vinden.

 

Bron: rcdb, Legoland Windsor

Foto’s: themeparkguide.biz