Een kerstvakantie vol magie in de Plopsa-parken

De kerstvakantie staat opnieuw voor de deur en ook dit jaar zijn de Plopsa-parken sfeervol uitgedost. Nieuw dit jaar is de liveshow van PAW Patrol in Plopsaland De Panne.

 

 

Plopsaland De Panne is het enige Belgische outdoorpretpark dat tijdens de kerstvakantie geopend is.

Tot en met 5 januari is er de succesformule ‘Winter Magic’, die vorig jaar nog alle bezoekersrecords brak. Naast de feeërieke decoratie met ontelbare kerstbomen, kunnen bezoekers er ook een rondje schaatsen op de gratis ijspiste of zich opwarmen aan de verschillende knisperende kampvuren. ’s Avonds trekt de ‘Winter Parade’ doorheen het park met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes, ijsprinsessen en tal van andere kerstfiguren. Bovendien vindt op ‘Christmas Square’ elke dag een Meet & Greet met de Kerstman plaats.

Vorig jaar introduceerde Plopsaland De Panne voor het eerst het kleurrijke Lichtfestival op de Big & Betsy Hoeve, een formule die bij de bezoekers erg gesmaakt werd. Ook dit jaar zorgen de handgemaakte sculpturen van onder andere Samson, Bumba, Maya de Bij, Kabouter Plop en Prinsessia voor een uniek lichtspel. De creatie van de lichtsculpturen is in handen van experten uit China.

Gloednieuw: PAW Patrol liveshow

Nieuw dit jaar is de PAW Patrol liveshow: ‘Vriendjesdag in Avonturenbaai’, waarbij de pups van de populaire Nick Jr.-serie het Proximus Theater in Plopsaland De Panne laten lachen, zingen en dansen.

Naar traditie neemt Ketnet van 26 tot en met 30 december Plopsaland De Panne over. Tijdens de Ketnet Kerst Nocturnes staan er Meet & Greets met de cast van #LikeMe en Nachtwacht gepland. Als kers op de taart geeft #LikeMe een spetterend liveoptreden, gevolgd door een betoverende vuurwerkshow.

 

Wintersfeer in de andere Plopsa-parken

Bezoekers kunnen tijdens de kerstvakantie ook terecht in Plopsa Indoor Hasselt want van 21 december tot en met 4 januari viert de echte Kabouter Klus van televisie er Kerst. Het indoorpark is niet enkel ondergedompeld in een gezellige kerstsfeer, er staat ook dagelijks een te gekke Klus Show op het programma. Ook Plopsaqua De Panne, het waterpretpark dat vlak naast Plopsaland De Panne ligt, is volledig klaar voor een schitterende periode. Het waterpark baadt in een warme, winterse sfeer door z’n unieke decoratie en besneeuwde landschappen.

Bovendien openen alle Plopsa-parken de deuren op 25 december en op 1 januari voor nog meer winterplezier. Speciaal voor deze dagen stelt Plopsa in haar webshops tickets aan 50% korting ter beschikking.

Kijk voor alle winterse openingsuren op www.plopsa.be