Parkfilm Bobbejaanland Halloween 2019

In deze video- en artikelreeks van Themeparkfreaks staan onze filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. Vandaag nemen we je mee naar Bobbejaanland tijdens de Halloweennocturne van 2019.

 

Na het Halloweenevenement van vorig jaar wisten we al dat Bobbejaanland best wel een puik Halloweenevent kan neerzetten. Ook dit jaar was het event echt top. Het nieuwe spookhuis Yummy, dat geïnspireerd werd door de eerste Vlaamse zombiefilm, is een schot in de roos.

Natuurlijk blijft ook Welp een spookhuis van een hoog niveau. Ook Sonar en Bazar Bizarre zijn meer dan de moeite waard. Eén van de grootste verrassingen was de show van Professor Pickard. Deze hypnoseshow is er eentje om met open mond naar te kijken!

Naast de Halloweenspookhuizen heeft het park natuurlijk ook nog haar permanente attracties in de aanbieding. Zeker met de toevoeging van de achtbaan Fury werd Bobbejaanland meer dan ooit op de kaart gezet.

Voor het filmpje hebben we de soundtrack van Welp gekozen. Deze track hoor je ook tijdens je tocht doorheen het spookhuis.