Tower Of Terror heeft nu meerdere programma’s in Disney Studios

Er zijn enkele nieuwigheden bekend gemaakt het Franse Disneyland. Zo werd Tower of Terror aangepast, is er meer informatie over het toekomstige Frozen gebied en nog tal van andere zaken. Hieronder overlopen we ze even.

 

De grootste verassing is de aanpassing van Tower of Terror. De attractie kreeg drie nieuwe prgrammas: The Malevolent Machine, The Shaft Creatures en The 5th Dimension. Elk programma biedt een ander verhaal en een andere rit aan.

 

The Malevolent Machine:

Een klein spookmeisje zal de lift beheksen, maar zij is het minste van je zorgen. De lift zal je gevangen nemen en op en neer razen.

 

The Shaft Creatures:

In de schacht van de lift wonen enge wezens die op zoek zijn naar brave zielen om te terroriseren Hoe harder je gilt, hoe meer macht zij krijgen.

 

The 5th Dimension

Een duistere klopgeest heeft de vijfde dimensie geopend en wil jouw ziel hierin meesleuren. .

 

Vanaf 17 november kan je in de studio genieten van een nieuwe musical rond Frozen. Frozen: A musical invitation zal een interactieve show zijn.

 

In het gebouw waar je voorheen naar Disney live kon gaan kijken, zal vanaf het voorjaar een nieuwe show te zien zijn rond Mickey en zijn vrienden. Het gebouw zal dan de naam Studio D krijgen.

 

Er zijn nieuwe visuals van het nieuwe Frozen gebied, hierop zien we duidelijk Arendelle. In het gebied zal een nieuwe attractie te vinden zijn, alsook diverse show en restaurants.

 

Van het nieuwe Hotel New york : The art of Marvel  zijn ook enkele nieuwe visuals verschenen, om enkele daarvan zien we en bar, alsook een nieuwe fotopunt in het hotel.

 

 

 

Bron: Facebook Parkplanet

Foto ‘s: Facebook Parkplanet, Cafe Mickey