Tivoli Gardens viert Halloween met duizenden pompoenen

Van 11 oktober tot 3 november 2019 lopen tal van geesten, vogelverschrikkers en andere vreemde wezens rond in het Deense Tivoli Gardens. Voor Halloween wordt het park getooid in mooie herfstkleuren.

 

Het Deense pretpark Tivoli Gardens, dat zich in Kopenhagen bevindt, wordt van 11 oktober tot 3 november 2019 gehuld in oranje licht, dit zal afkomstig zijn van duizenden pompoenlichtjes doorheen het park. Behalve de Halloweensfeer kunnen de gasten ook een bekend spookhuis in een nieuw kleedje bezoeken.

Meer dan 20.000 echte pompoenen in allerlei kleuren en vormen zorgen ’s nachts voor een magische, enge sfeer. Dankzij de Tivoli Illuminations Show zal het park ook in het donker stralen. OP de houten achtbaan Rutschebanen zal een geanimeerde Halloweenfilm geprojecteerd worden, die je niet enkel vanuit het park, maar ook vanuit het centraal station zal kunnen aanschouwen.

Bovendien krijgt het spookhuis van dit jaar een nieuw thema. Wat dat wordt, wil het park voorlopig geheim houden. Tivoli onthult enkel dat alleen moediger kinderen ouder dan 12 jaar toegang krijgen tot de enge attractie.

Verder zal Rasmus Klump een Trick Or Treat show opvoeren en blijven alle attracties geopend. Op weekdagen zal dit zijn van 11.00 tot 23.00 uur in het weekend tot middernacht.

Bovendien zullen de Deense Giant Pumpkin Championships plaatsvinden op 12 oktober 2019.