PortAventura World pakt uit met 1 km lange horror maze tijdens Halloween

Nog tot 17 november wordt in het Spaanse PortAventura World een Halloween evenement georganiseerd. Nieuw voor dit jaar wordt een horror ervaring van 1 km lang, waarin 100 acteurs je de stuipen op het lijf jagen. Deze ervaring zal ongeveer 35 minuten duren.

 

Tijdens Halloween creëert PortAventura World een event voor het hele gezin. Voor de jongste bezoekers is er in SesameAventura heel wat te beleven. Graaf Draco en de andere personages zorgen hier voor het entertainment.  Daarnaast zijn er in totaal 9 shows voor het hele gezin in de verschillende delen van het park.

De echte horror

 

La Isla Maldita

Wie van echte horror houdt kan dit jaar terecht bij de gloednieuwe Halloweenervaring La Isla Maldita. Deze bijzondere walktrough-ervaring wordt gebouwd in het waterpark CaribeAquatic Park dat tijdens deze periode gesloten is.

Wie wil deelnemen aan deze ervaring moet €10 betalen, maar daar krijgen ze heel wat voor terug. De gehele ervaring zal zo’n 35 minuten in beslag nemen. Je zult in La Isla Maldita moeten ontsnappen aan 100 griezelige piraten. Onderweg kom je scheepswrakken en andere decoratie tegen.

Wie het avontuur overleefd zal getrakteerd worden op een Monster energydrankje.

La Isla Maldita is elk weekend tot 17 november geopend van 20.30 tot 22.30 uur alsook op 31 oktober en 1 november.

 

 

Pasaje [REC]

Deze horror-attractie werd geïnspireerd op de beroemde Zombie-filmreeks. Zo’n 40 acteurs roepen de griezeligste momenten van de saga op: voer bij uitstek voor fans van horror en spanning. Deze maze zal je 15 minuten lang meenemen langs decors die je meenemen in de filmreeks.

 

Apocalipsis Maya

Een vervloekte jungle, sjamanen, enge mummies, gevangenen die transformeerden in hongerige zombies, een spookachtig verlaten ziekenhuis en Maya Goden die bovennatuurlijke krachten hebben, dat kan je ontdekken bij Apocalipsis Maya.

Toen een team onderzoekers, op zoek naar een schat, een Maya tempel openden, lieten ze een vloek vrij. De goden willen nu wraak nemen. Deze maze zal je ongeveer 15 minuten lang meenemen tussen 40 acteurs.