Europa-Park stelt voertuigen nieuwe darkride voor

Het Duitse Europa Park opent in de loop van het winterseizoen een darkride. Deze nieuwe darkride komt te liggen in het heropgebouwde Scandinavische gebied. Snorri Touren zal de mascotte van het waterpark voorstellen. Op de Euro Attractions Show in Parijs werden onlangs alvast de voertuigen voorgesteld.

 

Met Snorri Touren zal deze winter een gloednieuwe darkride geopend worden in het heropgebouwde Scandinavische gebied van Europa-Park. Dit gebied ging voorheen in vlammen op, maar na hard werken ging het dit jaar al terug open, met uitzondering van de Darkride Piraten in Batavia. Het park verraste ons toen men aankondigde dat met nu plaats had gemaakt voor een tweede darkride in dit gebied.

 

 

De wagentjes die doorheen de darkride zullen rijden hebben de look van een bootje. Tijdens de rit zullen deze langsheen meerdere taferelen rijden. Op de EAS beurs in Parijs onthulde de bouwer Mack Rides dat ze ook via een speciaal draaiplatform een koepelvormige kamer zullen binnenrijden, waarin een filmpje te zien zal zijn. De scène duurt 25 seconden, waarna het karretje achterwaarts buiten rijdt en de rit verder zet.

Een ritje doorheen de attractie zou ongeveer vierenhalve minuut duren. De openingsdatum staat momenteel gepland voor 23 november.

 

Foto’s: Jasper Goddeau – Themeparkfreaks.eu