Six Flags America kondigt met Harley Quinn Spinsanity een nieuwe thrillride aan

Six Flags America opent volgend jaar een gigantische Frisbee-attractie met Harley Quinn Spinsanity. Deze zal geopend worden in de lente van 2020. Deze thrillride zal geplaatst worden in de Gotham City zone.

 

“Innovatie zit hem in het bloed bij Six Flags. Elk jaar openen we in Six Flags America unieke attracties,” vertelt Park President Rick Howarth. “Harley Quinn is een iconisch DC Super-Villain en we zijn blij deze thrillride te mogen toevoegen aan Gotham City zone.”

 

 

Harley Quin wordt een frisbee-attractie, gebouwd door Zamperla, die de berijders heen en weer zwiert, hoger en hoger. Er wordt een snelheid bereikt van 120 km/u. Het hoogste punt wordt bereikt op 44 meter.

 

Bron en foto’s: Six Flags America