Plopsaland De Panne krijgt extra scarezone tijdens Halloween

Vorig jaar pakte Plopsaland De Panne voor het eerst uit met twee spookhuizen, namelijk Freak Circus en Camping ’t Zonnetje. Dit jaar doet het park er nog eentje bij met de scarezone Black Swamp.

 

Op 12, 19, 26 oktober en 2 november 2019 organiseert Plopsaland De Panne opnieuw haar Halloween Scare Nights. Tijdens deze nocturnes, waarbij de deuren van het park, de attracties en de spookhuizen open blijven tot 22 uur, zal je op je hoede moeten zijn voor de monsters die losgelaten worden in de scarezones.

Vorig jaar opende het park voor het eerst twee spookhuizen met Freak Circus en Camping ’t Zonnetje. Dit jaar komt er een scare zone bij met Black Swamp. Deze zal terug te vinden zijn in de Piratenzone.

Vanaf 18 uur wordt het anders zo rustige pad tussen het Dorpsplein en de Piratenzone – vlak onder de SuperSplash en Anubis The Ride – geteisterd door een bende piraten. Griezelig feitje is dat Piratenzombies op zoek zijn naar een lekker stukje mensenvlees!