Hotel 31 doet Ieper huiveren

Voor de vierde editie van hun ondertussen populaire spookhuizen trok de Daementia VZW dit jaar naar Ieper, waar ze hun intrek nemen in een oud hotel. Hotel 31 is met 400 meter het grootste spookhuis van België en werd tot stand gebracht door Sam Clauw, Tom Clauw en Bjorn Deruyter.

 

Een leegstaand hotel, tientallen acteurs en een griezelig achtergrondverhaal:het perfecte recept voor heel wat engheid. Het verhaal achter dit spookhuis neemt je mee naar de stad Ieper, in het voorjaar van 1947. De stad wordt opgeschrikt door heel wat verontrustende verdwijningen. Een ding hebben deze allemaal gemeen, de slachtoffers waren allemaal te gast in Hotel 31.

Na heel wat speurwerk kon men niets vinden en mag het hotel weer overnachtingen aanbieden, of de nieuwe gasten deze zullen overleven blijft natuurlijk de vraag…

Gewillige gasten kunnen dit avontuur aangaan vanaf de leeftijd van 12 jaar en betalen vijf euro voor een bezoekje aan dit hotel. De openingsdagen van Hotel 13 zijn 25, 26 en 31 oktober 2019 en op 1 en 2 november 2019. De deuren openen om 19 u en om middernacht wordt de wachtrij afgesloten.