Het eerste LEGO steentje is gelegd op de bouwplaats van het LEGOLAND Water Park in Gardaland

Recent is het eerste LEGO® steentje gelegd op de bouwplaats van LEGOLAND® Water Park in Gardaland met een grappige ceremonie met in de hoofdrol Prezzemolo – de beroemdste en populairste mascotte van Italië – samen met Aldo Maria Vigevani, CEO Gardaland en Luca Marigo, Sales and Marketing Director Gardaland. Er waren ook nog een paar speciale vrolijke, jonge genodigden, de Kids Reporters, van het grappige TG News- journaal dat de ontwikkelingen van dit nieuwe Waterpark LEGOLAND op de voet volgt met de frisse en spontane communicatiestijl van deze jonge fans van de LEGO steentjes.

 

“Het was een belangrijke dag, omdat we beginnen met het leggen van de concrete basis voor een project waar we inmiddels al drie jaar aan werken. Met een geplande investering van 20 miljoen euro wordt LEGOLAND Water Park in Gardaland in juni 2020 geopend en zal het zich uitstrekken over een oppervlakte van 15 duizend vierkante meter voor het amusement van talloze jonge gezinnen uit binnen- en buitenland” vertelt Aldo Maria Vigevani.

 

Het nieuwe LEGOLAND Water Park in Gardaland biedt de mogelijkheid voor de liefhebbers van de LEGO steentjes van alle leeftijden zich te amuseren en hun fantasie te gebruiken. Dit nieuws in 2020 in Gardaland, komt vlak naast Peppa Pig Land en Fantasy Kingdom te liggen en wordt een aanvulling op het al brede aanbod aan amusement voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Het wordt een fantastisch waterpark met miljoenen felgekleurde LEGO steentjes waar kinderen vanaf 2 jaar plezier kunnen maken en unieke bouwervaringen met LEGO kunnen opdoen en interactieve spellen kunnen spelen, terwijl hun ouders heerlijk kunnen ontspannen in het omringende groene landschap. Dankzij dit fantastische nieuwtje verveelvoudigt zich het amusement en wordt Gardaland de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden waardoor zij nog intensere dagen vol avontuur, magie en fantasie kunnen beleven” voegt Luca Marigo toe.

 

LEGOLAND Water Park blaast leven in de basiswaarden van de LEGO groep: Amusement, Kwaliteit, Verbeelding, Creativiteit en Leren. Elementen die allemaal perfect passen bij de Fantasie, het Avontuur en de Magie van Gardaland.