Halloween in Sykline Park met spookachtige wezens en magische live-acts

Ook in 2019 wordt het Halloween-programma in Skyline Park verder uitgebreid. Een hele week lang wordt het pretpark overgenomen door heksen, geesten, spoken en figuren uit een ander sterrenstelsel: Skyline Park wordt immers in het eerste weekend ook bezocht door Jedis en andere personages uit het fantasie-universum.

 

Skyline Park biedt een uitgebreid Halloween programma aan dit jaar, er staan enkele spookhuizen met acteurs op het menu, maar er zal ook magie vertoond worden en er komen zelfs buitenaardse wezens langs.

 

Castle of Nightmares – Horror-Maze met live acteurs! (Leeftijd vanaf 14 jaar)

200 jaar later… Het kasteel verspreidt nog steeds angst en terreur, want iedere bezoeker werd op afstand gehouden. Daar gaat nu mogelijk verandering in komen. Een kleine groep onverschrokken avonturiers is vastbesloten om het oude kasteel binnen te vallen en de verschrikkelijke gebeurtenissen voor eens en voor altijd te beëindigen. Je kan deze groep versterken, Maar opgelet zorg dat je zelf de jager bent en niet opgejaagd wordt!

 

Gruselscheune (Leeftijd tot 12 jaar)

Voor het eerst zal er een eng labyrint voor kinderen tot 12 jaar zijn. Boer Hans was een normale boer totdat op een nacht, tijdens een zware storm, de bliksem zijn schuur trof en het leven van de boer volledig veranderde. Help boer Hans zijn weg uit de schuur te vinden. Maar opgelet voor de vogelverschrikkers, zorg dat je zelf niet voor eeuwig vast komt te zitten in de schuur.

 

Vuurshow

Op donderdag 31/10 vindt er tussen 16.30u en 17u een vuurshow plaats in het park. De artiesten van Artistica Anam Cara zullen je betoveren met acrobatie en prachtige kostuums. Het hoogtepunt van een onvergetelijke en vooral enge dag in Skyline Park is de adembenemende, opwindende vuurshow voor het hele gezin. 

 

Wallfahrer

Mystiek, raar, raadselachtig en gruwelijk; Wallfahrer is een show die doorheen het park trekt Damon en Torx – de pelgrims, zijn sinistere figuren die een lange weg hebben afgelegd, ze zullen de bezoekers heel wat te bieden hebben.

 

Enjoy Magic

Het wordt magisch in Skyline Park. Andi van Enjoy Magic en Maxi zullen heel wat magische trucs uitvoeren.

 

Halloween vindt plaats van 26 oktober tot 1 november 2019, voor de showtijden en openingsuren van de attracties kunt u hier terecht.