7 en 8 september groot feest bij Kinderpretpark Julianatoren

Het is aankomend weekend groot feest in Kinderpretpark Julianatoren. Meneer Kaasgaaf vier namelijk twee dagen lang zijn verjaardag. Bezoekers genieten van een feestelijk versierd park en gaan naar de speciale verjaardagsshow. In deze 20 minuten durende show verrassen Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia de jarige job met ballonnen, taart en natuurlijk een mooi cadeau.

 

Thomas de Stoomlocomotief

Naast de verjaardag van Meneer Kaasgaaf start dit weekend ook het event Thomas de Stoomlocomotief. Het populaire blauwe treintje Thomas geeft samen met de Dikke Controleur vier shows per dag. Na de show is er gelegenheid om met Thomas en de Dikke controleur op de foto te gaan.

 

Beide shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Voor meer informatie bekijk onze website www.Julianatoren.nl