Woezel & Pip te zien bij Kinderpretpark Julianatoren

Op zaterdag 24 augustus houdt Kinderpretpark Julianatoren de Avontuurlijke Zomeravond. Het Apeldoornse pretpark is tot 20:00 uur geopend. De hoofdact van deze avond is het duo Woezel & Pip. Daarnaast gaan bezoekers genieten van de roofvogelshow met Cas de Ranger, Leest Meneer Kaasgaaf voor uit ‘De Avonturen van de Kaasschuit’ en is Mevrouw Suikerspin te zien in haar live kookshow, bekend van YouTube. Dino en Dina schitteren in hun eigen show en ook Jul de Muis is te zien in twee verschillende shows.

 

Woezel & Pip het verhaal

In de liedjesshow van Woezel & Pip is het bot van Woezel plots verdwenen! Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen; van de grootste pret op vakantie tot een verkleedpartijtje als échte koning en prinses. Ook komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen. Samen zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen én over de Sloddervos. Na de show vindt de meet & greet plaats.

 

Alle shows tijdens de Zomeravond zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. Meer informatie over deze Zomeravond of toegangskaarten is te vinden op www.julianatoren.nl.