Nieuw Halloweenevent voor overdag in Walibi Holland

In oktober organiseert Walibi Holland voor de 19e keer Halloween Fright Nights. Dit jaar is het thema ‘Enter Insanity’, waarbij de gasten kennismaken met alle freaky persoonlijkheden van Eddie de Clown. Heel bijzonder dit jaar is de eerste editie van het dagevenement voor kinderen tot 12 jaar: Halloween Spooky Days.

 

Halloween Fright Nights: Enter Insanity!

Dat Eddie de Clown op zijn zachtst gezegd een beetje insane is, komt voor de doorgewinterde HFN- fan niet als verrassing. Dit jaar maak je door het hele park kennis met de verschillende freaky

persoonlijkheden die in Eddie’s hoofd strijden om alleenheerschappij. Zet je dus maar schrap voor een bloedstollende editie van Halloween Fright Nights, waarbij je mag hopen dat je Eddie’s

‘vriendelijke’ persoonlijkheid tegen het lijf loopt… Durf jij het aan? Kom dan in oktober naar Walibi Holland en enter insanity!

 

4 nieuwe Scare Zones

Naast een bloedstollend thema, maken gasten tijdens Halloween Fright Nights kennis met 4 nieuwe Scare Zones:

  • Eddie’s Festival of Dit jaar staat Eddie de Clown voor de 13e keer aan het hoofd van Halloween Fright Nights. Omdat 13 het lievelingsgetal van Eddie is, organiseert hij een feestje en iedereen is uitgenodigd!
  • Tangled Dit prachtige stuk ongetemde natuur lijkt op het eerste gezicht heel vredig, totdat je iets verder kijkt…
  • Superhelden kunnen niet bestaan zonder slechteriken…
  • Veel kinderen hebben nachtmerries. De meesten groeien hier uit, maar sommigen niet…

Halloween Spooky Days: Voor monsters tot 12 jaar

Naast het beruchte Halloween Fright Nights organiseert Walibi Holland nu ook een dagvariant voor stoere kids tot 12 jaar: Halloween Spooky Days! Het kids-proof evenement vindt plaats op alle Halloween Fright Nights-dagen, plus op alle dagen in de herfstvakantie. Natuurlijk zijn al onze attracties open, maar tussendoor komen kinderen oog in oog te staan met spooky freaks. De kans is groot dat ze overdag ook Daysee tegenkomen. Zou zij net zo gek zijn als Eddie de Clown…?

 

De Scare Zones en het spookhuis tijdens Halloween Spooky Days

  • Scare Zone In Firepit kun je helemaal los gaan met te gekke Amerikaanse Halloween games, enge dieren aaien, geschminkt worden en lekker springen op de beats van de Hillbillie danceparty!
  • Scare Zone Campsite the De bewoners van Campsite the Sunshine stellen hun terrein open voor bezoekers. Deze Halloween hebben ze alleen geen zin in treats, alleen tricks!
  • Scare Zone Pirate’s Welkom in de verloren wereld van gestrande piraten. Tussen de scheepswrakken proberen de piraten zichzelf in leven te houden.
  • Haunted House Spooky Het landhuis van de familie Jefferson is vervloekt. Lady Jefferson heeft geesten opgeroepen en dit is gruwelijk misgegaan. Nu dwaalt haar geest en dat van alle andere oud-bewoners door het huis.
  •  

Verschil tussen Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights

Halloween Spooky Days vindt overdag plaats, van 10.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk zijn al onze spectaculaire attracties open, maar ook de poorten van de Scare Zones Firepit, Campsite the Sunshine en Pirate’s Cove en het Haunted House Spooky Manor zijn geopend. Deze locaties worden bewoond door griezelige figuren die spannende acts opvoeren. Met behulp van anti-monster spray kunnen kinderen de freaks van zich afhouden en met de speciale anti-monster badge zijn ze zelfs over het hele park veilig voor de scare actors. De badge wordt bij de entree van Walibi Holland uitgedeeld.

Tijdens Halloween Spooky Days is het toegestaan dat kinderen tot 12 jaar verkleed en geschminkt naar het park komen. Voor Halloween Fright Nights geldt dit niet.

 

Openingsdagen Walibi Holland in oktober

Op 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 24, 25, 26 en 27 oktober vindt van 18.00 tot 23.00 uur Halloween Fright Nights plaats. Halloween Spooky Days is op deze dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Extra Halloween Spooky Days-dagen zijn op 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober. Het park is dan

geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Meer informatie over de nieuwe Scare Zones en het nieuwe dagevenement Halloween Spooky Days is te vinden op Walibi.nl/frightnights en Walibi.nl/spookydays.