Duinrell verwelkomt grootste gezin van Engeland met 20 kinderen

Op Duinrell komen heel veel kinderen, maar één familie met 20 kinderen heeft Duinrell nog nooit ontvangen. Onlangs kwam de allergrootste familie van Engeland, namelijk de Radford familie, een aantal dagen op vakantie op Duinrell. 

 

De Engelse Radford familie
De 44-jarige Sue en 48-jarige Noel Radford zijn, met 20 kinderen, het grootste gezin van Engeland. Het stel kreeg verkering toen Sue 7 jaar en Noel 11 jaar waren. Sue kreeg haar eerste kindje, Chris, toen ze 14 jaar was. Direct daarna ging het koppel samenwonen, trouwen en toen Sue 17 jaar was zette ze dochtertje nummer twee op de wereld. In de jaren daarna werden, tot de dag van vandaag, 20 gezonde kinderen geboren. 

 

Video
Een grote familie heeft een grote accommodatie nodig. Nieuw op Duinrell is de Oranjerie. Voorheen een theeschenkerij en nu verbouwd tot een luxe groepsaccommodatie die plaats biedt aan 24 personen. Dit zijn de eerste indrukken van de Radford familie op Duinrell.