Bekende Nederlandse Vlogger bezoekt Walibi Belgium

Enzo Knol, de bekende Nederlandse vlogger, zakt op zaterdag 10 augustus af naar Walibi Belgium voor een exclusieve meet & greet met zijn fans ! Het is de eerste ontmoeting van de YouTuber met zijn fans in België. Ook kan je op zaterdag 3 en 10 augustus extra lang genieten van Walibi Belgium, want tijdens de zomernocturnes is het pretpark open tot 23u.

 

De vlogs van Enzo Knol op YouTube scoren telkens honderdduizenden views, en de jonge Nederlander telt ook in België een aardige fanbase. Toch heeft hij, tot nu toe, in België nog geen groot fanevenement georganiseerd. Tot nu toe, want op zaterdag 10 augustus 2019 verwelkomt Walibi Belgium Enzo Knol voor een exclusieve meet & greet met zijn fans.Vanaf 14u zal Enzo Knol, op het strand voor attractie “Weerwolf”, alle vragen van zijn publiek beantwoorden tijdens een veelbelovende Q&A-sessie. Ook zullen enkele gelukkige fans uitgekozen worden door Knol himself om samen met hem een exclusieve rit te maken in één van Walibi’s iconische attracties !

Dit evenement valt samen met de tweede zomernocturne. Op zaterdag 3 en 10 augustus 2019 kunnen bezoekers extra lang van Walibi Belgium genieten, want tijdens de zomernocturnes opent het pretpark tot 23u. Dit is de uitgerekende kans om de attracties bij maanlicht te beleven.

Praktisch : tickets voor het event zijn verkrijgbaar via www.walibi.be/nl/knolpower. Fans genieten van een korting van €5 op hun toegangsticket.