Paultons Park stelt nieuw themagebied Tornado Springs officieel voor

Enkele weken geleden kwam het nieuws al naar buiten dat het Engelse Pautlons Park volgend jaar een volledig nieuw themagebied zou openen. Maar echte details bleven tot nu nog uit. Er zal alvast een achtbaan gebouwd worden, de andere attracties worden voorgesteld in een filmpje.

 

 

Het nieuwe gebied Tornado Springs zal als thema een Amerikaanse woestijn resort worden in het Wilde Westen, in de stijl van de jaren 1950. Er zullen in het gebied acht nieuwe attracties geopend worden.

De grootste attractie in het gebied zal Storm Chaser worden, een Mack Spinning Coaster. Het zal geen Extreme Spinning Coaster, zoals eerder gedacht werd, maar een klassieke free spin.  Deze achtbaan zal 20 meter hoog worden.

 

 

Verder zal je er ook Cyclonator kunnen ontdekken, een frisbee attractie van 25 meter hoog. Familialer wordt het autoritje Al’s Auto Academy en de twee vrijevaltorentjes Windmill Towers. Ten laatste zullen ook Buffalo Falls water raft ride en Trekking Tractors geopend worden.

Dineren kan je in dit gebied bij Al’s Garage en Route 83 Diner.

 

Bron en foto: Paultons Park