Op avontuur in de jungle met Zoë & Silos in Burgers’ Zoo

 

Zoë & Silos keren vanaf zaterdag 6 juli 2019 terug in Koninklijke Burgers’ Zoo met een gloednieuwe musical. De populaire kinderhelden gaan deze keer op avontuur in de mysterieuze wereld van het tropisch regenwoud. Zoë & Silos – de Bush Musical wordt geproduceerd door Van Hoorne Entertainment en is van 6 juli tot en met 25 augustus 2019 dagelijks vijf maal te bewonderen in het Safari Meeting Centre van het Arnhemse dierenpark.

 

Enthousiast ontvangen

De vorige drie musicals van Zoë & Silos zijn in totaal door 193.163 gasten bekeken en werden gemiddeld gewaardeerd met een 8,6 waarbij ruim 80% van de respondenten aangaf ook daadwerkelijk wat geleerd te hebben over de dieren en natuur. Bezoekers dienen over een geldig toegangskaartje voor Burgers’ Zoo te beschikken, of kunnen de musical als abonnementhouder gratis bezoeken:burgerszoo.nl/musical

 

Een avontuur in de jungle

Zoë & Silos ontmoeten elkaar in het tropisch regenwoud. Silos vertelt dat deze natuur ernstig bedreigd wordt, onder andere door het kappen van de bomen. Dan ontdekken ze bij toeval een verdrietige kroonduif die haar ei kwijt is geraakt. Ze zat te broeden op haar nest in een boom, toen na een brommend geluid plotseling de hele boom omviel… Sindsdien is haar nest met het ei bedolven onder de boomtakken. Hoe kan ze haar ei nu terugvinden? Gelukkig zijn daar de kleinklauwotter, het aardvarken en de breedsnuitkaaiman om hen te helpen. Lukt het onze helden om het ei op tijd terug te vinden, geholpen door deze vier dieren uit de jungle?

 

Musicals, televisieserie en eigen YouTube-kanaal

Zoë is een enthousiast meisje dat alles over dieren weet en later graag dierverzorger wil worden. Silos woont bij zijn moeder en loopt als dierverzorger stage in Burgers’ Zoo. Hij mist zijn vader die in Belize parkranger is. Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment hebben diverse verhaallijnen rond het populaire kinderduo uitgewerkt in vier verschillende musicals (Deep Ocean Monsters, de Desert Musical, de Mangrove Musical en deze zomer de Bush Musical), een tiendelige televisieserie én vijftien videoclips (liedjes). Burgers’ Zoo doet het verhaal van Zoë & Silos op de eigen website voor alle lezers helder en duidelijk uit de doeken: burgerszoo.nl/zoeensilos. Zoë & Silos krijgen binnenkort een eigen YouTube-kanaal, waarop alle televisieafleveringen en videoclips met liedjes kunnen worden gevonden: burgerszoo.nl/zoeensilostv