Kinderpretpark Julianatoren tot 20:00 uur geopend

Tot en met 1 september zijn er bij Kinderpretpark Julianatoren de Jul & Julia Zomerweken. Tijdens de zomerweken, op de zaterdagen 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus, zijn er speciale Zomeravonden met elke avond een ander thema. Bezoekers genieten van de thema’s; ’t Wilde Westen, Safari, Sprookjes, Piraten en is er een avontuurlijke Zomeravond waar Woezel & Pip optreden. Op de avond zelf zijn er diverse shows en activiteiten met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Het Apeldoornse pretpark is op alle Zomeravonden tot 20 uur geopend.

 

Koken met Mevrouw Suikerspin LIVE

Met 600.000 views op Youtube is ‘Koken met Mevrouw Suikerspin’ ontzettend populair. Reden genoeg voor het Apeldoornse pretpark om in samenwerking met Inventum, sponsor van de keukenapparatuur, de show met de geliefde Mevrouw Suikerspin LIVE uit te voeren. 

 

Doornroosje

Enkele jaren geleden vierde de Julianatoren de Sprookjesweken. Een ongekend geliefd thema blijkt uit de vele vragen en opmerkingen welke het pretpark nog dagelijks krijgt. Ook hier speelt het pretpark handig op in door een Zomeravond te organiseren waarop Doornroosje zal schitteren in haar eigen show, de sprookjes catwalk wederom kan worden belopen en er een feestelijke sprookjes sing-a-long plaats gaat vinden met verschillende sprookjeskarakters.

 

Woezel & Pip

Ondanks de overvolle evenementenkalender van Kinderpretpark Julianatoren komen op de laatste Zomeravond (24 augustus) Woezel & Pip op bezoek. In hun spectaculaire show beleven de hondjes de leukste avonturen. Samen met Buurpoes en Molletje zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen en over de Sloddervos.