Fotoalbum: Bellewaerde Aquapark – juni 2019

Themeparkfreak Nathan kreeg de kans om samen met andere genodigden alvast het gloednieuwe Bellewaerde Aquapark te gaan uittesten. Het park opent officieel op 1 juli 2019. Het park biedt heel wat waterplezier voor jong en oud. Een lazy river voert de bezoekers doorheen het volledige park langs onder meer een grot, een klimmuur, een aquarium en tal van watereffecten. In de familieglijbaan Aquaventure kunnen tot 4 personen plaatsnemen in een grote band. Vervolgens glijden ze door de glijbaan, met een diameter van maar liefst 2.70 meter, langs een parcours van 117 meter. Racerglijbaan Splash Clash bestaat uit twee glijbanen, die in spiegelbeeld naast elkaar de afdaling maken. Één of twee bezoekers nemen plaats in een band en glijden langs een parcours van 105 meter tijdens een spannende race tot op de begane grond.