Nieuwe achtbaan feestelijk geopend bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst heeft op zaterdag 1 juni haar gloednieuwe achtbaan feestelijk geopend. Dit gebeurde in het bijzijn van heel wat bijzondere figuren, zoals de mascottes van pretparken Julianatoren en Tivoli. De achtbaan werd volledig gethematiseerd en voorzien van verschillende bewegende dinosaurussen.

 

Verrassing alom toen bekend werd dat Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst een achtbaan had aangekocht. Het pannenkoekenrestaurant kocht de attractie bij de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group en doopte de achtbaan tot Panky’s Adventure. De achtbaan werd in een Jurassic Park-thema gestopt. De animatronics maken geluid, kunnen bewegen en zijn voorzien van een rookmachine. Het geheel is zeer mooi afgewerkt en een ideale aanwinst voor het pannenkoekenhuis.

 

 

Panky’s Adventure is een rollercoaster van het model Mine Train Coaster (MX601), wat wil zeggen dat de achtbaan een 8-figuur als lay-out heeft. Een ideale achtbaan voor de kinderen dus. Bezoekers kunnen met twee naast elkaar zitten op acht verschillende bankjes. Zo kunnen 16 personen tegelijk een ritje maken.

 

 

Het was Jack de avonturier die Panky’s Adventure feestelijk mocht openen. Als ontdekkingsreiziger, archeoloog en onderzoeker was hij natuurlijk de ideale persoon voor dit bijzondere gebeuren. Het hoogtepunt was de geboorte van een nieuwe dino die net uit een groot ei kwam gekropen. Dit werd gevolgd door een heus optreden waarna de mascottes Panky Pancake, Jul & Julia en Tiffi & Toffi tevoorschijn kwamen. Tot slot werd er confetti de lucht ingeschoten en kon de achtbaan geopend worden!

 

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst werd 26 jaar geleden geopend door Bert en Miranda die elkaar leerden kennen in Julianatoren. Ze besloten hun eigen pannenkoekenhuis te openen met verschillende attracties voor kinderen tot 10 jaar. Voor baby’s tot en met 1 jaar is de toegang gratis en voor overige bezoekers zijn er voordelige tarieven.

Wie alleen gezellig wil spelen zonder een hoofdgerecht van de kaart te nuttigen, kan gebruik maken van alle indoor- en outdoor speeltoestellen en attracties voor slechts € 8,50 per persoon. Indien er een hoofdgerecht van de menukaart besteld wordt, mogen alle indoor- en outdoor speeltoestellen en attracties gratis gebruikt worden.

 

Foto’s en video’s: Jonathan Sansens & Bob Van Dyck