Werkzaamheden nieuwe achtbaan Parc du Petit Prince gestart

In het Franse pretpark Parc du Petit Prince zijn de eerste werkzaamheden aan de nieuwe achtbaan van start gegaan. Later dit seizoen zal dit park een achtbaan openen met draaiende karretjes. Deze zal de naam La Pierre de Tonnerre krijgen en net zoals andere attracties in een thema gegoten worden dat afkomstig is uit het verhaal van De Kleine Prins.

 

Bij Parc Du Petit Prince zijn de graafwerken voor de nieuwe achtbaan La Pierre de Tonnerre van start gegaan. Dit Franse themapark staat volledig in het teken van het verhaal over De Kleine Prins. Het park zal ook deze nieuwe achtbaan een thema geven dat perfect in het verhaal past.

La Pierre de Tonnerre zal een spinning coaster worden, gebouwd door het Franse bedrijf Reverchon. De opening wordt verwacht tijdens het seizoen 2019. In 2017 opende met Serpent de eerste achtbaan van het park, dit is een Force Two van de Duitse fabrikant Zierer.

 

Bron en foto’s: Par Du Petit Prince