Grote uitbreiding voor Waterworld UK

Waterworld in het Engelse Stoke-on-Trent zal het komende jaar 10 miljoen pond investeren in heel wat nieuwigheden. Dit jaar zal men een gloednieuwe glijbaantoren openen en volgend jaar kunnen bezoekers genieten van een minigolf parcours en een fitness.

 

Waterworld is één van de grootste tropische zwembaden in het Verenigd Koninkrijk en zal deze zomer een nieuwe glijbaantoren openen met maar liefst 4 glijbanen. Deze investering is onderdeel van heel wat verbeteringen die men doet in het teken van hun 30-jarig bestaan.

 

 

Naast de nieuwe glijbaantoren zal men ook een minigolf parcours openen in het thema van water, een soft play zone voor kinderen tot 12 jaar en een fitness. Daarnaast zal men ook de inkom een opknapbeurt geven en zal men ook de kleedkamers een upgrade geven met 1000 nieuwe digitale lockers.

CEO Mo Chaudry kijkt tevreden terug op de afgelopen jaren en wil met deze investeringen zorgen voor een nog mooiere toekomst van Waterworld. “De nieuwe glijbanen zijn zeer speciaal. De hoogste baan zal 4 meter hoger worden dan onze andere glijbanen die we reeds hebben, waardoor we ook het plafond moesten verhogen. In deze tijd moeten we onze gasten een speciale ervaring proberen geven en dat is wat we met deze investeringen willen doen.”

 

Bron: Waterworld