Center Parcs De Vossemeren opent een groots Aquapark

Center Parcs De Vossemeren opent vanaf 15 mei het grootste waterpark van België, een reusachtig drijvend opblaasbaar stormbaan van meer dan 4.000 m² en meer dan 100 hindernissen.

 

Bij Center Parcs De Vossemeren kan je steeds even ertussenuit, midden in de natuur, en dicht bij het water. Twee enorme meren zorgen voor kletsnat vertier en vanaf woensdag 15 mei opent Waterskicentrum de Vossemeren in samenwerking met WaterCamp en Center Parcs De Vossemeren het nieuwe WaterCamp Aquapark.

Afgelopen winter zijn de ontwerpers van WaterCamp druk in de weer geweest om een geweldige attractie te ontwikkelen en met een oppervlakte van 4.000m2 is dit het grootste Park van België. Door zijn grootte kunnen er wel 100 mensen tegelijk klimmen en klauteren.

Het Aquapark kan gezien worden als een grote opblaasbare stormbaan op het water. Bestaande uit meer dan 100 elementen is er voor zowel jong als oud een uitdaging te vinden op het WaterCamp: een grote pyramide waar je overheen moet klimmen, een sprong door de lucht vanaf de ‘blob’ of een grote schommel waarmee je over het water zwiert.

 

In sessies van een uur lang kunnen bezoekers zich vermaken op het aquapark. Elke deelnemer krijgt een zwemvest uitgereikt van de WaterCamp instructeur en bij fris weer kan er ook een wetsuit worden gehuurd. Als alle deelnemers klaar voor de start zijn, volgt er nog een korte uitleg over de do’s and don’ts op het Aquapark zodat het voor iedereen een onvergetelijke en vooral veilige ervaring wordt.

 

Het aquapark ligt vanaf mei t/m september in het water en dient altijd vooraf gereserveerd te worden. In de maanden mei, juni en september is het op de woensdagen en in de weekenden geopend. In het zomerseizoen (juli en augustus) is er elke dag fun te beleven op het Aquapark.

 

Op woensdag 5 juni om 15u00 zal burgemeester Bob Nijs het Aquapark officieel inhuldigen.

 

Tarief: €11,00/persoon – huur wetsuit: €4,00

Op voorhand reserveren via 011 54 82 00 of vm.office@groupepvcp.com

 

Parkgasten kunnen ook via de center parcs planet app reserveren.