Walibi Belgium verlaagt prijzen bij vroegboeking

Wie op een rustige dag zijn bezoek plant, kan heel wat euro’s uitsparen

Zin om aan een voordelig tarief volop te genieten van alle nieuwigheden die Walibi Belgium dit seizoen in petto heeft? En liefst aan een zo laag mogelijke prijs? Voortaan zien bezoekers op de website van Walibi Belgium dat de online tickets per dag een andere prijs hebben. Wie zijn ticket dus online aankoopt, en zijn bezoek minimum drie dagen op voorhand inplant, kan flink wat euro’s uitsparen.

 

De prijschommeling hangt af van de drukte in het pretpark voor een bepaalde periode. Op dagen dat het park minder bezoekers verwacht, gaat de prijs omlaag. Wie Walibi op een drukke dag bezoekt, zal hoogstens de normale toegangsprijs betalen. De prijzen aan de kassa blijven geldig voor bezoekers die liever ter plaatse hun inkom betalen.

 

In de luchtvaartsector zijn consumenten reeds enkele jaren bekend met het concept van schommelende prijzen. Walibi Belgium past dit principe nu ook toe op de pretparksector.