Openlucht waterpark in Boudewijn Seapark Brugge opent vroeger door mooie weer!

Door het mooie weer opent Boudewijn Seapark morgen (vrijdag 19 april 2019) reeds haar openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash! Normaal gezien opent deze attractie elk seizoen pas begin mei. Maar door het uitzonderlijke warme weer én de vraag van onze bezoekers zelf, openen we 2 weken vroeger dan gepland.

 

Bobo’s AquaSplash werd in de zomer van 2014 geopend. Het openlucht waterpark is 30 cm diep en 1.200 m2 groot. Het telt 8 waterglijbanen en een grote ton met 1200 liter water die om de 4 minuten omtuimelt. Bobo’s AquaSplash heeft een grote ligweide rondom het bad met ligstoelen en gratis WiFi. Vorige zomer lokte deze waterattractie veel extra bezoekers naar Boudewijn Seapark door o.a. de aanhoudende hitte.

 

Boudewijn Seapark kent een goeie start van het pretpark seizoen. De paasvakantie bracht tot op heden al 6% meer bezoekers dan dezelfde periode vorig jaar. Er wordt verwacht dat deze groei nog groter zal worden door het warme paasweekend dat voor de deur staat.