La Place Restaurant Duinrell Plaza is compleet vernieuwd

Op Duinrell was het afgelopen vrijdag 19 april groot feest, want La Place en Duinrell openden samen met vijftien gezinnen de deuren van het gloednieuwe La Place restaurant Duinrell Plaza. Het vernieuwde La Place restaurant op Duinrell staat voor verse, eerlijke en waar mogelijk biologisch eten. Met genoeg keuze voor jong en oud. Duinrell en La Place maken hiermee de statement dat een dagje pretpark ook verantwoord en bewust kan zijn. 

 

 

“Inmiddels is het achterhaald dat je verplicht patat of pannenkoeken moet eten als je naar een attractiepark gaat. Natuurlijk … het is lekker en het kan ook, maar we willen met het nieuwe restaurant ook de keuze bieden om bewust en verantwoord te eten”, vertelt Duinrell-woordvoerster Lisanne. 

 

In het La Place restaurant Duinrell Plaza komen verschillende werelden samen: van smoothies, sandwiches, salades, bowls en soep tot Italiaanse pizza’s en pasta’s, Aziatische wokgerechten en gerechten van de grill.  Het eten is vers en wordt door het La Place-personeel klaargemaakt waar  de gast bij staat. Duinrell-gasten kunnen hier dagelijks terecht voor het ontbijt, lunch en diner. Ook nieuw is dat men aan de buitenzijde van het restaurant bij de La Place Take Away huisgemaakte pizza’s kan afhalen.

 

“We kunnen niet wachten om vele Duinrell-gasten kennis te laten maken met het vernieuwde restaurant. Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kan”, vertelt Marleen Visser, manager food bij La Place in Duinrell. Met 1240 m2 ruimte biedt het selfservice restaurant plek aan 470 gasten. Het restaurant is ook (deels) af te huren voor zakelijke en privé evenementen.

 

Het nieuwe La Place restaurant Duinrell Plaza bevindt zich in Duinrell Plaza en is ook na sluitingstijd van het attractiepark geopend. Het La Place restaurant is toegankelijk voor gasten die een dagje komen, maar ook gasten die hun vakantie vieren in Duinrell. Duinrell en La Place bieden met het nieuwe restaurant een compleet dagje uit, mét bewuste keuzes voor jong en oud.