De mooiste verhalen van de Efteling nu te beluisteren via Storytel

Wie is er bang voor de boze wolf; zou het glazen muiltje Assepoester passen en ontwaakt Doornroosje ooit nog uit haar slaap? Vanaf vandaag zijn de alom bekende sprookjes – en andere verhalen – van de Efteling te beluisteren via Storytel, de digitale abonnementsdienst voor luisterboeken.

 

Storytel biedt meer dan 40 luistersprookjes met zo nu en dan een bekend liedje van de Efteling aan, maar ook de luisterverhalen van Jokie en Jet. De samenwerking met Efteling betekent een fantastische uitbreiding van luisterverhalen speciaal voor kinderen.

 

Ruth de Jager, Countrymanager Storytel licht de samenwerking toe: “Zeg je sprookjes, dan denk je Efteling. Waar anders worden sprookjes zo mooi en beeldend verteld? We zijn er trots op dat we met Storytel de magie van deze sprookjes en verhalen bij de mensen thuis kunnen brengen.”

 

 “De Efteling is al meer dan 67 jaar hoeder van het sprookje. Wij zijn dan ook heel blij dat met Storytel nog meer mensen eindeloos verwonderd kunnen worden met de sprookjes en verhalen uit ons attractiepark.” stelt Nanneke Schilders, Senior Marketeer van de Efteling. 

 

En ze luisterden nog lang en gelukkig…

De samenwerking met Efteling valt samen met de promotie van nieuwe abonnementsvormen binnen Storytel. Vanaf nu is het familie abonnement beschikbaar. Met ‘Storytel Family’ en ‘Storytel Family+’ kunnen tot 6 gezinsleden tegelijk genieten van de mooiste verhalen.

 

Over Storytel

Storytel is de grootste digitale abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books in Nederland. Vanaf €9,99 per maand is er onbeperkt toegang tot meer dan 100.000 Nederlands- en Engelstalige titels. Van Harry Potter tot Saskia Noort, van Hendrik Groen tot Johan Cruijff. Storytel is te downloaden via Google Play & de App Store. Zie www.storytel.nl voor meer informatie.