Europa-Park voegt extra’s toe aan indoorachtbaan Eurosat – CanCan Coaster

Vorig seizoen heropende de indoor achtbaan Eurosat als Eurosat – CanCan Coaster in het Duitse Europa-Park. De achtbaan biedt een volledig nieuwe ervaring in het Franse themagebied, waarin heel wat nieuwigheden te ontdekken vielen. Dit jaar voegt het Duitse pretpark heel wat extra decoraties toe aan de attractie.

 

Europa-Park investeerde vorig jaar in een renovatie van haar Franse themagebied, dat in het teken kwam te staan van de Moulin Rouge. In dit gebied is de indoor achtbaan Eurosat – CanCan Coaster de grote blikvanger.

Bij de heropening waren de fans echter niet volledig overtuigd van de thema-uitwerking van binnenin de grote bol. Europa-Park ging hiermee aan de slag en toonde onlangs enkele foto’s van nieuwe decorelementen die toegevoegd werden.

Naast de achtbaan kreeg ook de dino darkride vorig jaar een grote opfrissing en heropende die als Madame Freudenreich Curiosités. Hier kunnen de bezoekers een verborgen dinosaurusverblijf ontdekken.

 

 

Bron en foto’s: Europa-Park, Michael Mack