Nieuwe attractie voor Movieland Park

Het Italiaanse Movieland Park gelegen aan het Gardameer opent volgend jaar een nieuwe attractie. De nieuwigheid wordt een kinderattractie met als naam Kitt Mini jet. Daarnaast wordt ook Police Academy vernieuwd.

De nieuwigheid die Movieland Park plant is gebaseerd op de Kitt Superjet die in 2013 opende. Hierbij neem je met een reddingsvest rond je nek plaats in een speciaal ontworpen boot. Een stuurman haalt vervolgens halsbrekende toeren uit. De nieuwe kinderattractie die door het leven zal gaan als Kitt Mini jet wordt een kindervariant. Hierbij zullen kinderen zelf kunnen plaatsnemen in een benzine gestuurd bootje. De attractie komt vlak naast zijn grotere broer te liggen.

Naast de nieuw kinderattractie zal de in 2009 geopende Police Academy volledig worden vernieuwd. De herthematisatie krijgt The Magic Ride als werktitel mee. Verwijzend naar de magie van de klassieke Amerikaanse cinema. Deze zien we ook terug op een eerste concept die het park naar buiten bracht. De attractie krijgt naast een nieuw thema meteen ook een nieuwe film.

Tot slot zal ook de show Sweet Nightmare Opera Rock, die tijdens Halloween 2018 te zien was in het park, een definitieve plek in het showaanbod krijgen. De show krijgt hiervoor een upgrade.  Voor de nieuwe show zal Jungla plaats moeten ruimen.