‘Loggers Leap’ verlaat Thorpe Park

Het Engelse Thorpe Park maakte bekend dat hun klassieke log flume ‘Loggers Leap’, wordt verwijderd uit het park. De boomstamattractie was al sinds het einde van 2015 niet meer geopend voor het publiek.

 

Het Britse pretpark Thrope Park, nabij Londen, bracht op 20 februari eindelijk nieuws naar buiten over hun oude log flume die sinds 1989 in het park te vinden is. De geliefde attractie was namelijk al sinds het einde van 2015 gesloten voor “redevelopment” (vernieuwing). Dat gebeurde echter niet en de 16 meter hoge boomstamattractie bleef gesloten voor de volledige seizoenen van 2016, 2017 en 2018.

Fans van het Engelse park hoopten op een heropening van de klassieker voor het komende seizoen, maar die hoop was tevergeefs. Thorpe park bracht het nieuws naar buiten dat de geliefde familie attractie nu definitief het park gaat verlaten. Ze hebben verder besloten om verscheidene memorabilia van de attractie te verkopen op een online veiling, waar ze later meer informatie over geven.

 

 

‘Loggers Leap’ was een 16 meter hoge log flume van de Duitse fabrikant Mack Rides. De baan opende in 1989, bevatte 2 afdalingen en was 480 meter lang.

 

Bron: Thorpe Park
Foto’s: Thorpe Park Mania