Center Parcs investeert in zeven grootste vakantieparken

De komende jaren zal Center Parcs 200 miljoen euro investeren in het vernieuwen en opknappen van zeven vakantieparken in België, Nederland en Duitsland. In België gaat het om De Vossemeren in Lommel en Erperheide in Peer met een totale investering van 61 miljoen euro.

 

Vanaf 2020 zal men beginnen met het vernieuwen van deze parken waarbij men niet enkel de huisjes zal aanpakken maar ook alle andere faciliteiten op de vakantieparken waaronder het subtropisch zwemparadijs.

In de vernieuwde Comfort cottages zal je kunnen genieten van een rijkere uitrusting en zal het aanbod van de Premium en VIP cottages verder uitgebreid worden. Daarnaast zal je in de verschillende parken nu ook kunnen kiezen voor thema cottages. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Avontuur cottage waarbij kinderen vanaf 10 jaar zich een avonturier voelen of een Sprookjes cottage waarbij de jongsten onder ons zich in een sprookjeswereld bevinden.

Ook zal het subtropisch zwemparadijs een ware metamorfose ondergaan. Binnenkort worden hier de bestaande glijbanen omgetoverd tot interactieve glijbanen waarbij men gebruik zal maken van licht- en geluidseffecten. Voor de kleintjes zal er ook een Kinder-doe-bad te vinden zijn vol verrassingen.

Tot slot zullen ook de andere faciliteiten onder handen genomen worden. Denk maar aan een interactieve bowling en vernieuwde speeltuinen. Al deze activiteiten zullen binnenkort nog handiger te bereiken zijn aan de hand van een polsbandje. Deze zal je kunnen gebruiken bij Aqua Mundo, de lockers en alle andere activiteiten en zal op termijn zelfs de sleutel voor je cottage worden.

 

Bron: Center Parcs; HBVL